Un mort en un incendi aquest dilluns

COMUNICAT DE CONDOL DE L'AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE GRAMENET

L'Ajuntament vol expressar el seu condol a la família de la persona de 37 anys que ha mort aquesta matinada a Santa Coloma de Gramenet, quan s'ha llançat al buit quan intentava fugir d'un incendi en el seu habitatge.

En l'incendi d'aquesta matinada han actuat 4 dotacions de Bombers de la Generalitat, Policia Local i tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, així com Serveis d'Emergències Mèdiques. Aquests últims han traslladat a la persona ferida amb múltiples fractures a l'hospital on, malauradament, ha mort, com a conseqüència de la gravetat de les mateixes.

El foc ha cremat totalment una habitació i el passadís del pis situat en un entresòl d'un edifici de Carretera Font de l'Alzina. Les causes de l'incendi estan sota investigació dels Mossos d'Esquadra.

Els veïns han pogut tornar a casa seva un cop sufocat l'incendi.

L'Ajuntament i la Policia Local volen agrair de nou la col·laboració ciutadana i expressar el condol a la família del mort. Descansi es en pau.

Els serveis municipals especialitzats estaran a disposició de la família per a qualsevol necessitat sobrevinguda en aquest dur tràngol.