Un Corre-Tapa de rècord, amb 56 establiments participants

La Festa Major 2015 torna a oferir el Corre-Tapa, un tast de la gastronomia colomenca als bars i restaurants participants, una dada de rècord!

Dissabte 5 i diumenge 6 de setembre, de 12 a 15h, la #festacoloma2015 torna a oferir el Corre-tapa que, precedit de l’èxit de les darreres edicions, tornarà a oferir la possibilitat de tastar la creativitat de la gastronomia colomenca per només 2 euros (tapa + cervesa o vi).
En aquesta edició del Corre-Tapa participen més establiments que mai, en total 56, una xifra de rècord respecte al 2014 i al Corre-tapa de carnestoltes (50 i 51 bars i restaurants, respectivament). 

Sorteig de sopars

Amb la visita de dos bars o restaurants participants de cadascuna de les tres zones en les que es divideix la ciutat, un cop tinguis el passaport del Corre-Tapa segellat per aquests establiments, podreu participar al sorteig de:

  • Un sopar per a dues persones en un establiment a escollir entre els participants de El Corre-Tapa
  • Un sopar per a dues persones a la Fàbrica Moritz Barcelona
  • Un lot de productes Moritz. 

Les urnes per a depositar el passaport segellat (passaport que estarà disponible en el programa de ma), estaran ubicades a l’edifici de l’Ajuntament durant tota la Festa Major!Gaudeix del Corre-Tapa!