Trobada amb les entitats esportives

Des del Departament Municipal d'Esports es van presentar als responsables de les entitats, els canvis que es duran a terme en els Guardons de l'Esport 2016.

El Tinent d'Alcaldessa d'Esports, Diego Arroyo, i el regidor d'Esports, Dani Salgado, es van reunir aquest dijous 3 amb els representants d'una quarantena d'entitats esportives de la ciutat per tal de fer-los arribar les novetats que s'implantaran enguany en els Guardons de l'Esport Colomenc. Aquests reconeixements esdevenen la cita de referència de l'esport local any rere any. Després de 15 edicions dels Guardons el Departament Municipal d'Esports s'ha plantejat introduir diverses millores en el lliurament, com adequar un acte especial per a l'esport de base en un marc lúdic més idoni per a la infància. A més de reconèixer, en la nova Gala de l'Esport, les Mencions especials, les trajectòries esportives els campions de Catalunya, Espanya i internacionals, aquest 2016 també es lliurarà el premi al Millor Esportista Masculí i Femení de Santa Coloma, un premi que pot esdevenir col·lectiu. En la designació dels guanyadors d'aquest premi hi intervindran decisivament les entitats esportives mitjançant el seu vot.

Després d'avançar totes aquestes novetats als i les presents a la trobada, des del Departament Municipal d'Esports es va iniciar un intercanvi d'impressions amb els directius i directives de les entitats, als quals també se'ls va reconèixer diversos cops el paper cabdal que tenen en l'esport de Santa Coloma.