Treballs de millora de la via pública a diferents punts de la ciutat

Durant aquests dies s'estan desenvolupant diferents actuacions a la via pública per millorar l'accessibilitat i comoditat dels vianants.

 

Avui 14 de maig l'ajuntament ha iniciat les obres de reparació i ampliació de vorera al carrer de Lluís Companys, en el tram parell comprès entre el carrer de Sant Joaquim i el carrer d’en Baró. Es tracta de remodelar tots aquells punts que s'han deteriorat amb el pas del temps i l'ampliació de la mateixa per a una major comoditat i mobilitat de les persones. Les obres tenen una durada d'unes tres setmanes aproximadament i no impliquen corts de trànsit rodat.

D'altra banda, aquesta setmana també comencen els treballs puntuals de reparació del clavegueram al carrer de Ruperto Chapí, via que enllaça el carrer de Wagner amb Mn. Jacint Verdaguer. Les obres duraran uns cinc dies aproximadament.

Al carrer de Galícia, la passada setmana es van iniciar els treballs de substitució de les reixes de recollida d'aigües per dispositius que també aïllin el soroll del trànsit rodat en aquesta via, molt propera a la B20. Les obres duraran una setmana i impliquen talls de tràfic a l'altura del carrer d'Aragó. Durant aquest període es facilitarà, en la mesura dels possible, l'entrada i sortida dels veïns i veïnes als seus aparcaments particulars.

Per totes aquestes intervencions, l'ajuntament demana precaució i disculpes per les possibles molèsties que puguin causar les obres.