Torna la Baixada del Torrent de les Bruixes en un aquelarre de teatre, foc i música

La tradicional Baixada del Torrent de les Bruixes, organitzada pel grup de teatre Joves Artistes Kolomencs (JAK), torna per vuitè any consecutiu aquest cap de setmana en una performance diabòlica de teatre, foc i música pels carrers de la ciutat.

L'aquelarre donarà divendres, dia 1 de novembre, el tret de sortida a la celebració. I a l'endemà, bruixes, diables i altres personatges vinguts del més enllà protagonitzaran la Gran Baixada Popular, amb cinc representacions teatrals de foc i música.

Recorregut de la Gran Baixada Popular

La comitiva sortirà dissabte, a les 17.30 hores, des de la font de Sant Roc (av. Ramon Berenguer) i continuarà pel parc d'Europa (18.15 h), església Major  (18.45 h), plaça de Segarra (19.15 h) i plaça de Pau Casals (20 h).

Passatge del Terror

El recinte firal, epicentre de l'espectacle, se situarà a la plaça de Pau Casals, al costat de la Torre Balldovina, i comptarà amb la gran atracció: el diabòlic Passatge del Terror, que des de divendres a diumenge, ens farà reviure la història d'amor impossible entre l'Oriol i la Maria, dos joves de l'Edat Mitjana que pertanyien a diferents realitats socials.

L'acció es desenvolupa el 1209, al voltant de l'església romànica que va donar nom a la ciutat. Allà un grup de bruixes, en una brutal repressió, va transformar l'interior del temple en un diabòlic passatge del terror.