Taller sobre Internet per a Pimes

El dijous 11 (16:00) l'Ajuntament organitza mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls l'acció formativa gratuïta "Pimes que han triomfat a Internet: les oportunitats són a la xarxa".

Grameimpuls organitza el proper 11 de desembre una formació sota el títol ‘Pimes que han triomfat a Internet: les oportunitats són a la xarxa’  que es farà a la sala Can Sisteré (cr. Sant Carles, s/n, al costat de l'Ajuntament) de 16.00 a 20.00h. Durant aquestes quatre hores de formació s'explicaran exemples pràctics que illustraran noves maneres de millorar les vendes, de guanyar nous clients i de superar les expectatives dels actuals. Es pretén dotar a les persones assistents dels coneixements necessaris per poder incorporar les xarxes socials, blogs i tot el que el “web 2.0” posa a l'abast de les empreses.

L'assistència és gratuïta però cal formalitzar la inscripció prèviament contactant amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat