S'obre el procés d'informació i recollida d'opinions sobre la reforma del centre de la ciutat

Aquest mes es posarà en marxa un procés d'informació sobre la millora urbanística del centre de la ciutat. Les persones afectades poden traslladar les seves opinions i suggeriments a l'Ajuntament per millorar el projecte.

En els propers dies, les famílies rebran una carta de l'alcaldessa i un fullet en el qual s'especifiquen les característiques tècniques d'aquesta ambiciosa remodelació del centre urbà. Aquesta documentació conté un espai per que cadascú exposi les seves aportacions.

D'altra banda, s'instal·larà una exposició itinerant amb nou plafons que contenen dades i imatges virtuals sobre l'abast exacte de la reforma. La mostra es podrà visitar, de dilluns a divendres durant el mes de maig, segons aquest calendari: Centre Cívic de Can Mariner, del 6 al 10; Biblioteca Central, del 13 al 17; Centre Excursionista Puigcastellar, del 20 al 24, i Centre Cívic del Riu, del 27 al 31. Finalment, a través d'aquesta web municipal, en aquest enllaç, es poden enviar les opinions i suggeriments que cada persona consideri.

Les obres començaran al setembre i consistarán en la reurbanització de les principals carrers comercials i dels voltants del Mercat Sagarra. L'objectiu és afavorir la mobilitat i reduir al mínim la circulació.