Sisena edició del Rock Fest

El parc de Can Zam acollirà per sisè any consecutiu, del 4 al 7 de juliol, el festival Rock Fest.

Una trobada musical referent a escala internacional per als amants del rock i el heavy metal, ja que reuneix els millors exponents d'aquest tipus de música. Al festival, assisteix públic de tots els països del món.

En aquesta edició, hi participaran unes quaranta bandes, amb noms com ZZ Top, Def Leppard, Europe, King Diamond, Wasp, Saxon o Leo Jimenez, per citar alguns. El Rock Fest es caracteritza per l'espectacularitat dels dos escenaris principals i per reunir al recinte diverses activitats complementàries, també dirigides al públic familiar i infantil.

Com en anys anteriors, per arribar al recinte de Can Zam, es recomana l'ús de transport públic, especialment de la L9 de metro, que té estació a la zona, i l'ús de les línies d'autobús, amb parades a diversos punts de la ciutat, que faciliten desplaçar-se a peu fins al recinte. També i amb motiu de la celebració d'aquest festival, a les nits del 4 al 7 de juliol es reforçarà el servei d'autobús metropolità nocturn (Nitbus, N9), amb una parada situada a la cantonada del parc d'Europa amb l'avinguda de Francesc Macià. La resta de línies de Nitbus que donen servei a la ciutat, mantindran el seu servei habitual.

Exposició a Can Sisteré


Aquest dimarts 2 s'ha inaugurat al Centre d'Art Can Sisteré (Sala B) l'exposició «Santako School of Rock» amb fotografies de Rosario López (Flaixos and Sounds), Xavier Mercadé (Enderrock) , Jordi Vidal (Redferns, Getty Images) i els colomencs Alexey Stradubanov (freelance de concerts) i Hara Amorós (Mondo Sonoro), que es podrà visitar fins el 14 de juliol en els horaris habituals d'aquest equipament: de dimarts a dissabte de 17 a 21 hores, i dissabtes i diumenges d'11 a 13.30 hores.

Aquesta exposició forma part del programa del curs d'estiu «Història del Rock UB. Santako School of Rock », organitzat per l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Universitat de Barcelona, que farà una aproximació crítica a la història del rock amb èmfasi en la seva perspectiva social i cultural.