S'inverteixen 2,9 milions d'euros a millorar els centres escolars

Amb les vacances d'estiu s'inicien les obres finançades amb el Fons Estatal (FEESL)

En els pròxims dies, amb el curs ja finalitzat, començaran les obres de millora dels col·legis públics colomencs, de l'Escola d'Adults del Singuerlín i del Centre d'Educació Especial Josep Sol, que suposen una inversió de 2,9 milions d'euros.

Totes aquestes reformes es financen amb els ajuts procedents del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat (FEESL), creat per donar suport a les persones que tenen dificultats d'accés al mercat laboral. Per a aquesta edició, l'Ajuntament ha prioritzat una gran part de la inversió en la millora dels equipaments escolars actuals, a més de la construcció de dues noves llars d'infants.

Les obres es realitzaran durant l'estiu, mentre els alumnes gaudeixen de les seves vacances. Els 27 centres afectats per aquests projectes de millora són els següents: Ausiàs Marc, Ferran de Sagarra, Fray Luis de León, Beethoven, Jaume Salvatella, Antoni Gaudí, Les Palmeres, Lluís Millet, Sagrada Família, Tanit, Torre Balldovina, Miguel de Unamuno, Primavera, Salvat Papasseit-Roselló Pòrcel, Wagner, Escola d'Adults del Singuerlín i Centre d'Educació Especial Josep Sol.

Les obres són de diversos tipus: reformes de vestidors i patis; millores de les inslataciones de llum i calefacció; reparació de façanes; pintura d'exteriors, porxos i aules, i adequació de diversos serveis. En el cas de l'Escola d'Adults del Singuerlín, es modernitzaran la xarxa telemàtica i la instal·lació elèctrica. Finalment, en el CEE Josep Sol es treballarà a la tanca perimetral, les baranes interiors del pati, la porta principal i el porxo interior.