Segona fase en la reforma de l'estació de metro Santa Coloma

Al final de maig es va obrir l'accés més proper a la rambla de Sant Sebastià de l'estació de metro Santa Coloma (L1). Amb això es va iniciar la segona fase de remodelació d'aquest projecte, en execució des del mes de febrer.

La segona fase de remodelació dels tres accessos al vestíbul forma part del Projecte de Rehabilitació Integral de l'Estació Santa Coloma, inclòs al programa que Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) duu a terme per actualitzar estacions antigues o de gran ús. Fins a finals de juny estarà tancat l'accés des del carrer de Sant Carles i, una vegada aquest es torni a obrir, es remodelarà el tercer accés. D'aquesta manera sempre hi ha dues boques de metre obertes a l'horari habitual del servei.

El projecte de reforma inclou la remodelació del vestíbul per aprofitar millor l'espai, la substitució de paviments, esglaons, sostres i revestiments de parets, la millora de la il·luminació i la renovació de la senyalització informativa i el mobiliari, entre altres aspectes. Es persegueix una millor distribució dels espais per facilitar la circulació de les persones. Està previst que les obres durin fins al septembre. Durant aquests mesos l'estació romandrà oberta, ja que els treballs es realitzaran majoritàriament a la nit.