Santa Coloma signa la creació del consorci universitari amb la UNED

L’alcaldessa, Núria Parlon, ha signat el conveni pel qual la nostra ciutat serà, amb Terrassa i Sant Boi, membre del consorci universitari de la UNED per a la promoció i desenvolupament de l’ensenyament superior a distància.

Divendres, 11 de maig, els alcaldes de Terrassa, Pere Navarro, de Sant Boi del Llobregat, Jaume Bosch, i l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, van signar juntament amb  el rector de la UNED, Juan Antonio Gimeno Ullastres, un acord per crear un consorci universitari que té per objecte la promoció i desenvolupament de l’ensenyament superior a distància en la província de Barcelona, així com la col•laboració en el desenvolupament cultural de l’entorn.

En virtut d’aquest acord es potenciarà la modalitat d’estudis universitaris cursats a distància, la qual cosa ja fan a la UNED 1.500 estudiants de Santa Coloma, d’un total de 12.000 que a partir d’ara dependran d’aquest nou consorci.

Recordem que a la extensió colomenca de la UNED al Recinte Torribera (Prat de la Riba, 171) es cursen els graus de Psicologia, Educació Social, Dret, Antropologia, Treball Social i CAD (curs d’accés per majors de 25 i 45 anys).

Com a novetat, a l’acte de signatura d’aquest conveni es va anunciar la inauguració pel curs vinent d’una nova seu de la UNED a Barcelona, al districte de Nou Barris.