Santa Coloma de Gramenet acull demà la jornada de la Cimera Europea de Governs Locals dedicada a la inclusió i la cohesió social

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, presidirà demà a les 9.30 hores l’acte d’inauguració de la jornada a l’Auditori Can Roig i Torres. També intervindran el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué; la directora general de l’ICASS de la Generalitat de Catalunya, Carolina Homar, i la presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Àngels Guiteras.

Santa Coloma de Gramenet, a 23 de febrer de 2010. Demà dimecres, l’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet acull la jornada “Complementarietat del tercer sector i els governs locals a les polítiques d’inclusió social” (de 9.30 a 14.45 hs), organitzada per la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Santa Coloma i la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

La jornada aplegarà diferents sessions -conferències i taules rodones- a càrrec d’una vintena d’especialistes de prestigi de Portugal, Hongria, Eslovènia, Perú, Bèlgica i Catalunya, entre d’altres procedències de tot el món, i s’emmarca en el conjunt d’actes descentralitzats de la Cimera Europea de Governs Locals, que s’està celebrant aquesta setmana a Barcelona i a diferents municipis en relació a la presidència espanyola de la Unió Europea.

Concretament a Santa Coloma de Gramenet la jornada se celebra amb l’objectiu de reflexionar sobre les estratègies de concertació i de cooperació entre els governs locals i el tercer sector social per desenvolupar polítiques d’inclusió i de cohesió social a l’àmbit local. Serà una bona oportunitat per conèixer experiències destacades de municipis d’arreu del món, i de les xarxes europees de serveis socials i entitats amb un paper decisiu a la nostra societat actual.

Us adjuntem el programa complet amb les diferents conferències i taules rodones que se celebraran durant el matí.

Per a més informació

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat