Santa Coloma acull les III Jornades de Poesia en Llengües Peninsulars

El Teatre Sagarra enceta un nou cicle de poesia amb el títol Paraula d’Escena. El públic hi trobarà diverses maneresd’entendre la literatura. La primera cita és divendres 15 de setembre (19.00), amb les III Jornades de Poesia en Llengües Pensinsulars, que organitza la revista Caravansari (www.caravansari) i aplegarà en un mateix escenari Bernardo Atxaga(euskera), Miriam Reyes (castellà), Gonzalo Hermo (gallec), Laia Noguera (català) i Miguel Manso (portuguès). L’Ajuntament, que en fa de promotor, diverses entitats i institucions com la Generalitat, la Xunta de Galicia o el Consulat de Portugal hi col·laboren.

El dissabte 16 de setembre (18.00), tindrà lloc un recital de poesia infantil, a càrrec de Lola Casas, a la Llibreria Carrer Major (acte recomanat per a nens i nenes a partir de 8 anys). A les 19.00 h, elsautors abans esmentats participaran en una taula rodona que se celebrarà al Centre d’Art Can Sisteré, moderada per Mateo Rello, director de Caravansari.

La segona cita del cicle Paraula d’Escena serà el dia 16 (Teatre Sagarra, 21.00h)amb l’espectacle Hem escollit. Òscar Intente presenta un itinerari per la poesia d’aquest país, en un moment en què la paraula sembla no tenir vàlua: dir versos de diversos autors, de diferents moments, per fer ressonar de nou allò que ens pertany i que no té valor, ni pes, perquè és del poble. De Verdaguer a Enric Casasses. L’organització d’aquest acte correspon també a la revista Caravansari.