Santa Coloma acull la primera edició del Core Festival

Can Zam acollirà aquest cap de setmana l'inici de la primera edició del Core Festival.

"Core Festival Stko creativitat urbana" és un festival de muralisme i d'art urbà que portarà a la nostra ciutat durant les properes setmanes a artistes de nivell internacional en aquestes disciplines i que transformarà alguns racons i parets de Santa Coloma. Així ho ha presentat aquest dijous l'alcaldessa, Núria Parlon, a la Biblioteca Central de Santa Coloma acompanyada de la Tinenta d'alcaldessa de l'Àrea de Cultura, Petry Jiménez, juntament amb responsables de la producció del Festival i artistes participants.

El Core Festival vol també obrir el món del grafiti i de l'art urbà a tots els públics, incloent activitats obertes a la participació i a l'expressivitat. S' habilitaran dues parets de la via pública, una a Can Zam i l'altra a la cruïlla de les avingudes de Francesc Macià i Catalunya, perquè siguin espais d'expressió per ser pintades per la ciutadania a més d'activitats i actuacions lúdiques al seu entorn.

Els dies 30 de novembre i 1 i 2 de desembre, davant de l'institut Puig Castellar al parc de can zam es concentraran bona part de les activitats familiars: música, tallers, food trucks, exhibicions de dansa urbana, la realització d'un grafiti col·lectiu i les actuacions de Santo Machango, Bandalona i AContraBlues. I durant el mes de desembre s'aniran fent realitat les obres dels artistes Gerada al parc dels Pins, Inocuo a la Biblioteca Central o Hyuro a l'escola Les Palmeres.