Santa Coloma acull aquest cap de setmana el Circe Circus, un esdeveniment solidari amb les millors actuacions de clown i circ

El festival Circe Circus és un projecte de cooperació per un Festiclown a Palestina que comença divendres a les 19.30 h. a la plaça de la Vila.

Aquest divendres, la plaça de la Vila de Santa Coloma (17:00 h) acull una acció de carrer per a la premsa al més pur estil del món del circ (inclou tartes, nassos, tots els artistes de “Cabaret a la fresca” i anirà amenitzat per la fanfàrria “Contratiempo”). Aquesta actuació que suposa el tret de sortida del festival comptarà també amb la presència d’Ivan Prado, director del Festival CIRCE i de l’Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon.

La ciutat de Santa Coloma acollirà demà, dissabte 2 i diumenge 3 d’octubre un gran esdeveniment solidari que inclou actuacions de circ, clown i teatre, i que es desenvoluparà a diferents espais colomencs com la plaça de la Vila, el parc d’Europa, la plaça del Rellotge, la plaça de Pau Casals i el Teatre Sagarra, a més del parc de Can Zam on s’instal·larà una gran carpa de circ.

L’alcaldessa de Santa Coloma destaca que es tracta “d’una gran ocasió per conèixer a fons un festival que té per objectiu promoure l’intercanvi cultural, artístic i intel·lectual entre artistes palestins i internacionals, per aprofundir en la solidaritat entre els pobles, a través de les arts escèniques”. En aquest sentit, l’alcaldessa convida “a tothom a participar, tot gaudint de les activitats i recollint el missatge de la ONG Payasos en Rebeldía, per demostrar la capacitat solidària i d’acollida de la nostra ciutat”.