Santa Coloma acollirà el Rock Fest BCN els 4 i 5 de juliol

L'Auditori Can Roig i Torres ha estat l'escenari de la presentació del festival musical que es farà a Can Zam els dies 4 i 5 de juliol.

L'alcaldessa Núria Parlon amb Joey DeMaio (Manowar), Jordi Tardà (periodista), Marta Sepúlveda (organització) - a la dreta; i Vicente Romero (periodista) i "El Sevilla" (cantant Mojinos Escozíos) - a l'esquerra-

Santa Coloma, a 9 de maig de 2014. Aquest migdia s’ha celebrat a l'Auditori Can Roig i Torres la presentació als mitjans de comunicació del ROCK FEST BCN  un festival de música rock i heavy que es celebrarà a els dies 4 i 5 de juliol al parc de Can Zam. Durant l’acte s’ha donar a conèixer el cartell definitiu amb tots els grups que hi actuaran i el fet que com a cap de cartell hi serà la banda Manowar.

A més, en aquesta festa de l'heavy metall també actuaran Los Suaves, Barón Rojo, Twisted Sister, els Mojinos Escozíos, Obus, Sabaton entre altres bandes. En total, una vintena de grups pujaran a l'escenari d'aquest festival. En el capítol local, destaca la presència de Kapiche CLU, Alyanza i Cretins.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon; el cantant de Mojinos Escozíos, "El Sevilla"; la portaveu de la promotora organitzadora del festival RocknRock, Marta Sepúlveda; el periodista musical especialitzat en rock, Jordi Tardà; i el director de la revista musical Heavy Rock, Vicente "Mariskal" Romero.

L'alcaldessa Núria Parlon ha anunciat que el 4 de juliol es posaran a disposició dels colomencs 5.000 entrades gratuïtes per assistir al ROCK FEST BCN.

La gran sorpresa de l’acte ha estat la presència del líder de Manowar, Joey DeMaio, que ha anunciat un xou espectacular que commemora l'edició del seu mític disc Kings of Metal (1988).

Més informació a la web del festival: www.rockfestbarcelona.com/