Sala d'estudi al CRJ Mas Fonollar

Els caps de setmana torna a obrir les seves portes la sala d'estudi del CRJ Mas Fonollar per tal que els i les estudiants de la ciutat puguin preparar els examens d'hivern.

Coincidint amb aquest periode habitual d'exàmens i avaluacions, l'Ajuntament habilita un espai per tal que els i les estudiants de la ciutat que ho desitgin puguin treballar els caps de setmana. Els joves i les joves colomencs podran estudiar al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar els dissabtes i diumenges, de 10.00 a 20.00 h, ininterrompudament, del 18 de gener al 23 de febrer (ambdós inclosos). Més informació, al 93 385 55 01 i a mas_fonollar(at)yahoo.es

La sala d’estudi va començar a funcionar fa més d’un lustre a la Biblioteca Central, però fa anys que es va traslladar al CRJ Mas Fonollar. A més de preparar els exàmens es poden fer els treballs en grup i connectar-se a Internet a través de WIFI.

Alternativa de temps lliure

El CRJ Mas Fonollar (Carrer de Sant Jeroni, nº 1-3) és un equipament municipal dedicat a la promoció juvenil de la cultura, la creació i l'associacionisme juvenil. La proposta que es presenta suposa sobretot, una nova alternativa de temps lliure, un espai on, els joves de entre 12 i 30 anys (aprox.) poden gaudir de les activitats que es realitzen, i fer ús dels recursos i espais del centre.