Roda de premsa de presentació de la V Mostra Gastronòmica

Presentació demà dimecres de la 5a. Mostra Gastronòmica de Santa Coloma de Gramenet que se celebrarà el proper cap de setmana.

Santa Coloma de Gramenet, a 26 d’abril de 2011. Demà dimecres 27 d’abril, a les 17.45 h, es presentarà als mitjans de comunicació la 5a. edició de la Mostra Gastronòmica de Santa Coloma de Gramenet, amb les principals novetats d’enguany i el programa d’activitats previst. La fira se celebrarà aquest divendres, dissabte i diumenge a la rambla de Sant Sebastià.

La presentació es farà al recinte de l’Auditori Can Roig i Torres (carrer de Rafael de Casanova, núm. 5), i serà a càrrec del president  de l’Associació Colomenca d’Oci i Restauració (ACOR), Paco Molina; l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon; i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis Territorials i Comerç, Esteve Serrano.

Enguany, la Mostra Gastronòmica està organitzada per ACOR, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de l’empresa municipal Grameimpuls, la col·laboració de l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) i de l’associació Fondo Comerç.

Amb cinc anys d’història, la Mostra Gastronòmica s’ha convertit en un referent a l’àrea metropolitana en matèria de fires culinàries de demostracions i tasts, i una manera de conèixer els atractius i la gran qualitat de l’oferta gastronòmica de Santa Coloma de Gramenet.

Fitxa resum de la convocatòria de mitjans

Acte
 
Presentació de la 5a. Mostra Gastronòmica 
 
Data
 
Dimecres 27 d’abril, 17.45 h.
 
Lloc
 
Recinte de l’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma,

carrer de Rafael de Casanova, núm. 5 (molt a prop de l’Ajuntament)
 
 
Assistents
 
 - President  de l’Associació Colomenca d’Oci i Restauració (ACOR), Paco Molina.

- L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon.

-  El tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis Territorials i Comerç, Esteve Serrano.


Persona/es contacte premsa Ajuntament
 
 Dori Morillo / Ana Belén Pérez
 
 
Altres consideracions
  
Es prega la confirmació de l’assistència.

Per ampliar aquesta informació i/o demanar entrevistes:

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

93 462 40 13 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat