Retrospectiva de Jordi Gispert a Can Sisteré

El Centre d’Art de Santa Coloma de Gramenet presenta dijous “Econsciència”, una mostra del pintor Jordi Gispert.

Una de les obres de la mostra de Gispert

Santa Coloma de Gramenet, 15 de maig de 2012.- El proper dijous 17 de maig (20.00) s’inaugurarà al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré (carrer de Sant Carles, s/n) l’exposició “Econsciència”, que recull obres de l’artista contemporani Jordi Gispert Pi (Barcelona, 1957).

La mostra, de pintures i escultures, ofereix projectes elaborats al llarg de molts anys, construïts lentament i reflexivament per fer-nos pensar en la relació de l’ésser humà amb la natura, una relació que segons l’artista ha de ser harmònica.

La mostra es podrà visitar fins al 15 de juliol. L’horari de Can Sisteré és de dimarts a divendres de 17.00 a 21.00, dissabtes d’11.00 a 13.30 i de 17.00 a 21.00 i diumenges d’11.00 a 13.30.

Fusió de dos projectes

La mostra “Econsciència” combina dos projectes de llarg recorregut de Gispert: “Natura Morta Reciclada” i “El Paisatge Més Llarg del Món”.

El primer, és una reconstrucció plàstica dels arbres que l’home ha destruït a partir de trossos de fusta trobats en contenidors. Jordi Gispert dóna una nova vida espiritual a tot allò que abans havia estat vida natural. Inclou unes fotografies que denuncien la manipulació de la natura.

El segon, “El Paisatge Més Llarg del Món”, es presenta com una sèrie indefinida de pintures a l’oli sobre teles del mateix format. Segons el crític Manuel Beltran, “en Gispert és un personatge il·lustrat i curiós que quan té un encàrrec s’hi aboca a fons. Vol conèixer en profunditat tot el que se li demana abans d’iniciar la seva creació”.

Podeu accedir al catàleg de la mostra de Jordi Gispert en aquest enllaç:

http://www.gramenet.cat/principal/lajuntament/serveis/cultura/arts-visuals/can-sistere/programacio-2012/consciencia-de-jordi-gispert.html

Per a més informació i/o contactes:

Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat