Renovació de pivots a l'entorn del mercat Sagarra i al carrer de Lluís Companys

Comencen els treballs de substitució de pivots al carrers que envolten el mercat Sagarra. A Lluís Companys es col·locaran pivots hidràulics. També ha començat les tasques de reparació de clavegueram a Can Franquesa.

Aquesta setmana l’ajuntament han començat els treballs de substitució i aplicació de pivots a l’entorn del mercat de Sagarra, que duraran fins a finals de maig aproximadament. En concret, s’ha començat al carrer de Sant Ramon, en el tram entre el carrer de Sagarra i el carrer de Sant Silvestre, la col·locació de pivots fixes i alguns d’extraíbles per facilitar l'accés al mercat municipal. En el proper mes començarà la renovació dels pivots del carrer de Sant Ignasi, en el tram comprés entre el carrer de Sant Silvestre i l'avinguda de la Generalitat.

Pivots semiautomàtics a Lluís Companys
D'altra banda aquesta setmana s'han instal·lat al carrer de Lluís Companys, a l'alçada de Francesc Macià, uns pivots hidràulics semiautomàtics per a evitar el pas de vehicles als horaris d'entrada i sortida del centre escolar i reforçar així la seguretat dels vianants.

Clavegueram

Aquesta setmana l'ajuntament ha començat els treballs puntuals de reparació del clavegueram del carrer Mallorca, al barri de Ca Franquesa. Les obres tenen una durada de dues setmanes aproximadament i podrien implicar restriccions de trànsit.

D'altra banda, ja s'han iniciat els treballs de reparació dels imbornals de la plaça Avi Porta, al barri del Raval amb l'objectiu de disminuir les filtracions d'aigua en l'aparcament situat en el subsòl. La intervenció durarà un mes i mig aproximadament. Per tot això, l'ajuntament demana precaució i disculpes als veïns i veïnes per les possibles molèsties que se'ls pugui causar.