Raimundo Amador, Lagartija Nick i La Excepción, estrelles de la Festa Major d’Estiu

Molta música d'arrel flamenca és el que proposa aquest any la Festa Major d’Estiu, que se celebrarà a la nostra ciutat els dies 4, 5, 6 i 7 de setembre.

El guitarrista Raimundo Amador —que tindrà a Calima de teloner— i La Excepción, els raperos del barri madrileny del Pan Bendito, són les estrelles indiscutibles de la Festa. Al costat d'ells, i com a cap de cartell del festival de música independent FM Sintonizza FISC, apareixen els granadins Lagartija Nick, un dels grups més interessants del panorama indy actual.

L'electrònica estarà també representada a través de grups com The Pinker Tones, Viva Maestro o Nagassaqui. Tampoc no faltarà la cultura del mestissatge a través de dues grans propostes: la Nit de Bollywood (espectaculars coreografies de l'Índia) i la Rumbamazigha (barreja de músiques de diverses procedències geogràfiques i estilístiques).

La Festa Major comptarà com sempre amb activitats de tall tradicional, entre les quals destaca un correfoc molt especial ja que es compleix el 25 aniversari de la Colla Vella de Diables.

Propostes per a tota la família
A propostes consolidades com al FISC o el Passatge Insòlit, cal sumar unes altres, com la nit del pop al Mas Fonollar (Mishima) o els actes pensats per a tota la família. En aquest apartat s'inclouen el taller d'estampació, la trobada de gegants o la performance amb els cavalls de Menorca.

El punt més lúdic i divertit el posarà Se Atormenta una vecina, un col·lectiu que està a mig camí entre una orquestra de versions, un grup de rock i una esbojarrada companyia de teatre.

El pregó de la Festa anirà a càrrec dels components de l'expedició Pol Sud Sense Límits, que van protagonitzar recientement la primera incursió mundial de persones amb discapacitat en aquelles fredes terres. El 3 de setembre sortirà al carrer una edició especial del butlletí municipal, que estrenarà nou disseny, amb tots els detalls de la Festa.