Programació d'estiu al Mas Fonollar

El Centre de Recursos Juvenils acull aquest estiu diverses propostes lúdiques i culturals com tallers, música, cinema, teatre, art o accions solidàries.

El Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar (carrer de Sant Jeroni, 1-3) posa en marxa la programació d’estiu amb diverses propostes lúdiques i culturals: tallers,música, cinema, teatre, art, accions solidàries,etc.

Al juliol, el Mas dedicarà un espai important de la seva programació a les activitats de formació artística. Els joves podran triar tallers de salsa, ioga, malabars, pintura, clown, dibuix, dansa del ventre i percussió africana, entre d’altres.
Amb el lema “Actua”, els dimarts i els dijous hi haurà un taller de teatre social, adreçat a joves de 16 a 18 anys, sobre temes relacionats amb la pau, la cooperació la solidaritat i els problemes socials.

El divendres 13, a les 20.00, els Titelles de Cachiporra representaran "Tragicomedia de Don Cristóbal y la seña Rosita" de García Lorca.

Els dimecres, d’altra banda, podeu gaudir d’un tast variat i artístic a l’espai Àgora del Mas Fonollar. El dia 18 es comptarà amb la presència d'Isabel Crehuet, que narrarà històries a partir del fil del públic assistent. L'activitat que és gratuïta es farà a través de l'Espai per la Pau.

Nit de Música de Cantautor

El dissabte 14 de juliol, a les 22.00 hores, tindrà lloc una "Jam Session" de cantautors. La participació és oberta a tots aquells autors de la ciutat, que vulguin compartir la seva música a dalt de l'escenari del Mas Fonollar.

Per tancar el mes, una de les convocatòries més destacades serà la del 28 de juliol (22.00), amb un concert d’El Último Tributo i d’El Pájaro Loco, en què retran homenatge, respectivament, a dos de les figures llegendàries de la música pop nacional: El Último de la Fila i Loquillo i Los Trogloditas.