Programa Ciutat Universitària

Aquest dijous 22 es posa en marxa amb un curs d'enologia i un tast de vins aquest programa d’activitats formatives per apropar la universitat a la ciutadania.

Des del mandat 2011-2015 està en marxa el projecte «Santa Coloma ciutat universitària», impulsat per l’Ajuntament amb el Campus de l’Alimentació de la UB, la UNED, la Fundació Hospital de l’Esperit Sant i en Centre Dr. Emili Mira-Parc Salut Mar. L’objectiu és fomentar la relació entre la ciutat i el món universitari, així com potenciar la transferència de coneixement entre l’Ajuntament, la universitat, l’empresariat i la ciutadania. El curs vigent aquest projecte fa una passa endavant, amb la posada en marxa d’un ampli programa d’activitats formatives, Programa Ciutat Universitària. La Universitat a prop teu, adreçat a la ciutadania, que tindrà lloc en diferents equipaments dels barris.

«Ciutat Universitària», vol esdevenir un punt de trobada de col·lectius de l’ensenyament de la ciutat, estudiants, professors, representants del comerç, del món de la cultura i veïnal, entre altres, per millorar plegats les oportunitats formatives de la ciutat. Per això, integra una vintena d’activitats formatives obertes a la ciutadania. En destaca, l’aula oberta «La universitat als barris», que recorrerà diferents equipaments amb monogràfics de dret, educació social, pedagogia, treball social i psicologia, entre altres matèries.

Primera activitat:

Curs d'enològia bàsica i cata de vins
Dijous, 22 de setembre, 17,30h.

Trasllats en microbús amb sortida i retorn a Plaça de la Vila
Lloc: Vinya d’en Sabaté i Sala de cates “Alella” (UB Campus de Torribera).

Amb la col·laboració del reconegut enòleg colomenc Paco Cordero i del Campus de l’Alimentació de Torribera, el Programa “Ciutat Universitària” proposa dues edicions, una a la tardor i l’altra a la primavera, d’aquest taller teòric i pràctic on s’explicarà la teoria de l’elaboració del vi a la vinya colomenca d’en Sabaté, amb un posterior curs bàsic de cata i maridatge a les cabines de l’aula de la Sala “Alella”.

Per motius d’aforament de l’aula, és imprescindible inscripció per aquesta activitat a:

Programa “Ciutat Universitària”, Direcció de Participació i Plans Transversals d'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Telèfon: 93 462 40 57
ciutatuniversitaria@gramenet.cat