Presentació dilluns del Passatge Insòlit 2017

El dilluns 16 d’octubre es presenta el Passatge Insòlit 2017,

un festival únic en les arts del firaire amb segell colomenc.

Santa Coloma de Gramenet, a 11 d’octubre de 2017.- Aquest proper dilluns 16 d’octubre, a les 12:00 hores al Bar Verat, del xef Víctor Quintillà, es presentarà una nova edició del Passatge Insòlit, un festival únic a nivell estatal quant a la seva especialització en les arts del firaire.

L’alcaldessa Núria Parlon juntament amb el director del Passatge Insòlit, Andreu Banús, i la tinent d’alcaldessa responsable de Cultura, Petra Jiménez, donaran a conèixer les novetats d’enguany d’un esdeveniment que celebra 11 anys d’història.

El Passatge Insòlit és un festival amb segell colomenc, que transformarà els jardins del Museu Torre Balldovina, els propers 21 i 22 d’octubre, en diferents escenaris i carpes d’atraccions fantàstiques, espectacles d’il•lusionisme, fenòmens inexplicables i titelles, entre altres sorpreses singulars.

El Passatge Insòlit està ideat i organitzat per l’entitat colomenca Denominació d’Origen Santa Coloma (DOSC) i compta amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Fundació Catalunya Cultura i la publicació mensual colomenca El Mirall.

Si us plau es prega confirmar l’assistència en la mesura del possible


Resum de la convocatòria:

Acte: Presentació del Passatge Insòlit 2017

Dia y hora: dilluns 16 d’octubre, a les 12.00 hores

Lloc: Bar Verat, a l’avinguda de la Pallaresa, 104 (al costat del Lluerna)

Assistents: L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon; el director de Passatge Insòlit, Andreu Banús, i la tinent d’alcaldessa responsable de Cultura, Petra Jiménez.Per a més informació i/o entrevistes:

*Ana Sánchez
COMEDIA. Comunicació & mèdia
Bertran 18-20, Àtic. 08023 Barcelona
M. 638 01 45 45
asanchez@comedianet.com
www.comedia.cat


*Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Dori Morillo / Ana Belén Pérez Blanco
premsa.comunicacio@gramenet.cat
www.gramenet.cat