Presentació de la nova pàgina web dels Mercats Municipals

Els Mercats Municipals de Santa Coloma ja disposen de la seva pròpia pàgina web. Concretament, el proper 18 de desembre entrarà en funcionament aquest nou espai web.

L’objectiu dels mercats, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, és tenir un instrument que modernitzi la gestió de la promoció i imatge comercial en xarxa dels mercats colomencs, adaptant-los a l’ús de les TIC per a aquesta finalitat.

Més enllà d’aquesta perspectiva, es tracta d’apropar els mercats a la seva clientela, real i sobretot potencial, més jove i familiaritzada amb l’ús de la xarxa. Per això, un dels eixos estratègics d’aquesta nova web serà el d’utilitzar-la per fomentar la interactivitat amb la clientela i ciutadania colomenca, més enllà de l’instrument d’imatge, informació i comunicació que, obviament, ha de suposar aquest nou espai web dels mercats de la nostra ciutat.

Els Mercats Municipals de Santa Coloma de Gramenet ja tenen pàgina web!! Convidem a tothom, colomencs i colomenques, a participar-hi!!