Premi a les Bones Pràctiques en Drogodependències per a l'Ajuntament

L'alcaldessa Núria Parlon ha recollit en nom de Santa Coloma el premi a la bona pràctica atorgat a l'Ajuntament per l'estratègia i comunicació del seu Pla Municipal de Drogues. Aquest guardó ha estat atorgat per la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha estat distingit pel seu projecte sobre prevenció de les drogodependències en l'àmbit familiar, escolar i comunitari per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i el Pla Nacional sobre Drogues. En concret, ha estat reconegut el pla i l'estratègia de prevenció de l'ajuntament colomenc.

Segons informa el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, en la cinquena edició dels premis a les bones pràctiques en drogodependències van competir 30 municipis en les sis àrees temàtiques que abasta aquest guardó: Estratègies i plans d'intervenció, prevenció escolar, Prevenció comunitària, prevenció familiar, Innovació tecnològica i prevenció indicada (detecció i actuació precoç davant d'aquest problema).

El Premi a les Bones Pràctiques en Drogodependències en l'àmbit local és una iniciativa conjunta de la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues i de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) que té com a objectiu donar a conèixer les millors pràctiques i promoure l'excel·lència en els programes municipals de prevenció del consum de drogues.

A més de l'Ajuntament de Santa Coloma, un altre municipi català ha estat guardonat en aquesta cinquena edició dels premis a les bones pràctiques en drogodependències, Tarragona.