Per primer cop s’imparteix el Màster de Seguretat Alimentària al Campus de l’Alimentació

Aquest màster, que forma part de l’oferta de postgrau de la Facultat de Farmàcia, ha iniciat les seves activitats a l’Edifici de Recerca del campus universitari de Torribera.

La tercera edició del màster de Seguretat Alimentària organitzat entre la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) de la Generalitat de Catalunya va iniciar les seves activitats el dimecres 20 de febrer a l'aula de l'Edifici d'Investigació (Gaudí) al campus de l'Alimentació de Torribera de Santa Coloma de Gramenet. El director d'ACSA, Alfons Vilarrasa i el director del Campus de l'Alimentació, Màrius Rubiralta va donar la benvinguda als participants.

Amb presència dels 50 inscrits en el màster, es va iniciar el curs amb la conferència del vicepresident del Banc dels Aliments, Jordi Peix, sobre "El malbaratament dels aliments i la seguretat alimentària".

L'objectiu general és formar professionals capaços de fer, amb una base científica, una avaluació racional dels problemes que es plantegen en l'àmbit de la seguretat dels aliments, amb capacitat d'integrar en equips de treball d'empreses públiques i privades, i que siguin competents en tasques de prevenció, detecció, avaluació, gestió, comunicació i presa de decisions relacionades amb la seguretat alimentària.

El màster està dirigit per M. Carmen Vidal Carou i Teresa Veciana Nogués (UB), Manuela Hernández Herrero (UAB) i Glòria Cugat Pujol (ACSA) i forma part de l'oferta de postgrau adscrita a la Facultat de Farmàcia en la qual cal incorporar els màsters de Desenvolupament i Innovació d'Aliments i de Nutrició i Metabolisme.