Des d'aquest dijous 24 i fins al 14 de març, l'Escola de Restauració impartirà cursos i tallers cada dijous, de 17.30 a 21.30 hores. En el marc de l'espai "Passió per la cuina" les persones aficionades a la gastronomia podran participar en diverses accions formatives:
- 24/01 Gastronomia de la Provença: Sopa bullabessa
- 31/01 Postres Cake: Pastanaga i coco, ruibarbre i fruits secs
- 07/02 Cuina Molecular I, esferificacions: Sopa de tomàquet, mini mozzarella les esfèriques amb caviar d'alfàbrega
- 14/02 Plats nous de cullera I: Escudella de bacallà
- 21/02 La cuina tailandesa: Rotllos Thai, broquetes de pollastre Satay
- 28/02 Postres en got: Banana i xocolata, vainilla bourbon i préssec, maduixes, pebre i mascarpone
- 07/03 Cuina molecular II, gelificants: Fals gnocchi de patata alfredo
- 14/03 Plats nous de cullera II: "Callos" de bacallà amb mongetes de ganxet
A la finalització de cada sessió es realitzarà la degustació dels plats al menjador de l'escola amb el maridatge més adequat.
Les inscripcions es poden realitzar clicant aquí.
Escola de Restauració
Av Primavera s / n 08924 Santa Coloma de Gramenet
Telèfon 93.392 91 05