Passejades guiades pel parc de la Serralada de Marina durant tot l’any

La primera d’aquestes passejades serà aquest diumenge 28 de febrer.

La Xarxa de Parcs Naturals ha programat dotze passejades guiades durant el 2016, amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni natural i cultural del parc de la Serralada de Marina. La primerad’aquestes passejades serà diumenge 28 de febrer.

Les sortides s’adrecen al públic general i familiar amb ganes de caminar i aprendre, passejar de la mà d’experts coneixedors del territori, que informaran dels diferents ecosistemes, i visitar valls amagades i turons ocupats des d’antic pels pobladors d’aquestes terres. S’hi compte amb la col·laboració de diferents entitats d’estudiosos i amants de la natura, així com de les administracions que componen el consorci del parc: els ajuntaments de Badalona, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Fost de Campsentelles i Tiana, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona. Les persones que hi assisteixin podran gaudir de les activitats programades, tot aprofundint en el coneixement del patrimoni del parc i de la seva gestió com a espai protegit.

Les activitats són gratuïtes i les places, limitades. Cal fer la inscripció prèvia a l’Oficina del Parc de la Serralada de Marina (feiners, de 10.00 a 13.00 h), al telèfon 93 395 63 36. Més informació, a parcs.diba.cat/web/marina i a www.alocnatura.org.