Oportunitats de negoci que ofereix internet

L'Ajuntament mitjançant Grameimpuls ha posat en marxa unes sessions formatives gratuïtes a Can Sisteré. El dimarts 22 (16.00) es farà la segona jornada sobre el mercat on-line.

L’Ajuntament a través del Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls organitza el taller formatiu gratuït "El futur: els mercats electrònics i el posicionament web estratègic" que es farà els dies 15, 22 i 29 de maig de 16:00 a 20:00 a Can Sisteré.

L’objectiu serà tractar amb més profunditat les singularitats que fan especial el mercat on-line i conèixer quins són els negocis que troben a internet l’entorn adequat i la importància de gestionar-los de forma eficient.

Inscripcions: al Centre d'Empreses Can Peixauet, avda. Generalitat, 99-101, trucant al 93 466 52 24, per correu electrònic a cue@grameimpuls.cat o bé a través de la pàgina web www.grameimpuls.cat.

Formació al programa Clara

El dimecres 9 de maig les dones participants al programa CLARA van assistir a una sessió sobre autoocupació on van poder apropar-se al món de la creació d'empreses. A la xerrada es van explicar les motivacions que porten a les persones a tenir el seu propi negoci i  es va donar una visió del document pla d'empresa o pla de viabilitat així com de tots els serveis dels que poden beneficiar-se al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls.
La sessió també va abordar el tema de les dificultats especials de les dones a l'hora d'emprendre i es van visualitzar vídeos d'empresàries colomenques per tal de fer més tangible el món de l'autoocupació i la informació donada.