Obres de millora al carrer Singuerlín

S'ha iniciat una reforma integral d'aquesta via que s'allargarà fins a finals de mes i comportarà petites afectacions en el trànsit.

El carrer Singuerlín quedarà completament remodelat. Fa uns dies que s'han iniciat les obres de millora en aquesta via amb la retirada de totes les llambordes i la col·locació d'una capa de formigó de 12 cm per enfortir el proper asfaltat, entre d'altres treballs. A més, es col·locarà un nou paviment amb una impressió que recorda la figura de les llambordes retirades, es substituiran totes les peces del mobiliari danyades i es repintarà la calçada.

Ja s'han iniciat els treballs d'asfaltat. Si no sorgeixen impediments d'última hora, la previsió dels serveis municipals passa per acabar aquesta actuació entre la darrera setmana de novembre i la primera de desembre.

Tots aquests treballs comporten talls puntuals de trànsit al carrer Singuerlín, respectant sempre l'accés als pàrquings. Des d'aquí, l'Ajuntament demana disculpes i comprensió a la ciutadania.

Finalitzada la urbanització de Sant Isidre


La segona quinzena d’octubre va finalitzar la reurbanització del carrer de Sant Isidre al barri del centre. Les obres han consistit en la conversió del carrer en plataforma única, és a dir, mateix nivell de voreres i calçada, per adecuar-lo als carrers dels voltants. Aquest tipus de via està pensada per poder millorar la mobilitat i els desplaçaments de les persones i alhora afavorir la seguretat en la circul·lació de vehicles. En total, ha suposat la renovació de 520m2 de carrer que a més del nou paviment, compta amb un nou enllumenat de fanals, así com una nova xarxa de clavegueram i alhora s’han soterrat les línies elèctriques.