Obertes les inscripcions al nou programa d'activitats dels centres cívics per a la tardor

El nou programa d'activitats dels centres cívics i casals municipals per a la tardor ja està enllestit i ens podem inscriure als seus cursos i tallers fins al 20 de setembre.

El proper trimestre vindrà carregat amb propostes, adreçades a tota la ciutadania, a les quals ens podrem inscriure del 5 al 20 de setembre. Hi haurà tallers per a tothom, distribuïts en diferents àmbits: cos i ment, dansa, expressió i moviment, plàstica creativa, cuina, idiomes, així com tèxtil i tècniques diverses. La programació dona resposta a la demanda ciutadana i aposta per un contingut que ajuda a millorar-ne la qualitat de vida.

Set centres cívics de la ciutat i dos casals municipals (les Oliveres i els Safaretjos) obriran les seves portes, a partir del 30 de setembre, per brindarnos una variada oferta de tallers, tant en horari de matí com de tarda.  La programació d'aquesta tardor no oblida els més joves i inclou propostes noves: «Il·lustració i dibuix», per a nois i noies de 9 a 16 anys; «Tècniques de dibuix Tattoo», per a adults i joves a partir de 14 anys; «Fes-te el teu còmic», adreçat a infants a partir de 8 anys, i el «Taller de grafit». Hi ha també altres tallers que es programen per primera vegada, com «La cuina de Marco Polo», «Introducció a la llengua de signes», «Iniciació en orientació a la muntanya», «Aprèn a cosir a màquina», «Pintura japonesa Sumi-e», «Restauració de mobles» o el «Laboratori Poetry Slam». Així mateix, es dona continuïtat a altres activitats programades en  passades edicions, com els cursos d'anglès. L'interès de la ciutadania pels tallers creix cada any de manera progressiva; des del setembre de 2018 fins al juny de 2019, hi van haver 881 persones inscrites. Podeu trobar tota la informació a: www.tallersscgramenet.cat, @centrescivicsscg (instagram),  @centrescivicssantacoloma (facebook).

Inscriu-te als tallers a partir del 5 de setembre 

Les inscripcions seran presencials (de 16 a 20 h), i s'hauran de fer a cada centre. Les places són limitades i es respectarà l'ordre d'arribada. Els preus de les formacions oscil·len entre els 12 € i els 40 €, depenent de les hores totals de cada taller. Tots els cursos començaran a partir del 30 de setembre.