Oberta la inscripció a la ruta nocturna 'Santa Coloma com mai l'has vist' ACTUALITZADA!

Esgotades les places per a participar en la versió nocturna de la ruta "SANTA COLOMA COM MAI L'HAS VIST". En pocs dies hem completat les mes de 400 places que donen dret a acompanyar a Pere Pascali i els seus curiosos companys pels carrers de la nostra ciutat. Segurs que l'activitat us agradarà, només ens queda agrair-vos la confiança. Moltes gràcies a totes i a tots.

Ja estan obertes les inscripcions per a la ruta turística nocturna «Santa Coloma com mai l'has vist». Les tardes i nits dels dissabtes dels mesos de març i abril es podran visitar diferents espais de la ciutat de la mà de el personatge de Pascali i dels seus diferents i de vegades estranys acompanyants. Història, acudits i algun que altre «relat fosc» sobre els nostres carrers i edificis i sobre els seus habitants, sempre en clau d'humor.

La ruta és de dues hores i quart de durada i està orientada a tots els públics. És una activitat gratuïta. L'organització sol·licita el màxim compromís amb l'assistència de les persones inscrites per evitar deixar places buides. En cas de no poder assistir, es prega avisar amb suficient antelació per poder cobrir les baixes. No es reservaran grups de més de 10 persones. La informació necessària es farà arribar a les persones inscrites la setmana de l'activitat.

Les inscripcions s'han de fer enviant sol·licitud a l'adreça de correu electrònic: grameneturisme@gramenet.cat