Noves millores als parcs i jardins de la ciutat

Parcs i jardins municipals han iniciat un conjunt de mesures per a la millora en els espais verds i d'esbarjo en diferents barris

Dimarts, 25 de novembre, es retiren els jocs existents a la Plaça de les Cultures, al barri del Raval, per instal·lar, dijous 27, una nova zona de parc temàtic del conte de la caputxeta vermella de Pilarin Bayés. Divendres, 28 de novembre, la mateixa  Pilarin Bayés acompanyada per l'alcaldessa, Núria Parlon, visitaran la instal·lació.
Dels jocs que es retiren, dos es posaran a la zona de jocs situada rere de la seu de l'empresa municipal Gramepark, a sobre de l'escola bressol La Sargantana, el gronxador al parc de la Damm (al barri de Les Oliveras) i la resta al magatzem municipal. Aquesta setmana, també s'acabarà d'enjardinar l'antiga font de la Rbl. St Sebastià, transformada definitivament en rotonda.  

Poda de risc

Aquesta setmana també comença la poda d'arbrat de risc. És un equip destinat a talar o podar, segons necessitat, arbres que presenten algun tipus de perill:

El 24 de novembre, es comença pel Parc Sandino, també faran talús de Lluís Millet, Plaça d'en Baró, Can Paixauet, oms a Joan Ubach i xiprers de la Rbla. Fondo. En aquestes zones es reposaran alguns arbres.

Renovació de sols de seguretat a zones de jocs infantils


Aquest mes s'han renovat els sòls de seguretat de les zones de jocs infantils de la pl. Sagrada Família, Vila-seca i Alella. Abans de final d'any es faran a la Pl. de la Vila i Pl. del Rellotge.