Nova temporada musical de l'Auditori

Divendres, dia 19, s’inicia la temporada musical de l’Auditori que s’allargarà fins al 22 de juny. Hi haurà 18 concerts (divendres i dissabtes), 3 concerts familiars i un cicle de cinema musical de 4 sessions. El punt de partida és una activitat adreçada a les famílies que volen començar a escoltar música amb els seus fills de 0 a 3 anys.

Divendres 19 (19.00), tindrà lloc una conferència i el dia 21(12.00), un taller per a pares i mares acompanyats dels seus infants. Les localitats es poden adquirir una hora abans a les taquilles. Les places són limitades.

Aquesta vegada, el violí servirà de fil conductor a través dels segles i les tendències. Els espectadors podran gaudir de la riquesa estilística d’aquest instrument a través de les interpretacions de Ludvig Trio (26 de febrer), de la Barcelona Blue Grass Band (13 de març), o d’Ala Voronkova (23 d’abril). Tot i aquesta preeminència, la temporada musical és molt variada. Els professors de l’Escola Municipal de Música oferiran una sèrie de concerts on descobriran la seva faceta com a intèrprets de diversos instruments.

La mateixa oportunitat tindran alguns dels joves músics que han iniciat la seva carrera a Santa Coloma. Murtra Ensemble, grup resident a l’Auditori el 2009, continuarà la seva intensa activitat amb dos concerts en col·laboració amb el pintor colomenc Miquel Grau (26 de març i 21 de maig). Música i grafisme s’ajuntaran per interpretar les obres d’autors clàssics i contemporanis. Finalment, hi haurà dues actuacions dirigides pel prestigiós Manel Valdivieso (30 d’abril i 1 de maig).