Nova temporada del Sagarra amb blues, dansa, flamenc i teatre català

El cicle arrancarà el 24 de gener amb 'La Rambla de les Floristes', de l'autor Josep Maria de Sagarra. Hi ha una nova plataforma de venda d’entrades per al Teatre i l’Auditori amb descomptes també 'online'.

El Teatre Sagarra inaugurarà la seva programació 2020 el 24 de gener, amb un homenatge al poeta que li dona nom, Josep Maria de Sagarra. Ho farà amb l’obra La Rambla de les Floristes, un clàssic del teatre català del 1935, que retrata la societat del moment alhora que fa una oda al carrer més emblemàtic de Barcelona. Es tracta d’una producció del Teatre Nacional de Catalunya, dirigida per Jordi Prat i Coll, que després de passar per Santa Coloma, recorrerà 19 teatres municipals de diverses poblacions del país.

Al febrer se celebrarà la 7a edició del Festival de Blues, amb l’actuació estel·lar de l’artista nord-americà Keith Dunn (dia 14), molt conegut com a cantant i harmonicista de l’estil Chicago Blues i per haver acompanyat a figures llegendàries del blues com Jimmy Rogers o Joe Louis Walker. També actuaran Vargas & Jagger (dia 15), nebot del cantant de The Rolling Stones, i es representarà L’amic retrobat (21 de febrer), obra sobre l’amistat de dos enemics en temps de guerra, amb un repartiment  encapçalat per l’actor de la ciutat Jordi Martínez.

Quinzena Metropolitana de dansa

La programació continuarà amb la Quinzena Metropolitana de Dansa i les actuacions de Sacude (27 de març), al parc d'Europa, especialitzats en dansa aèria, CobosMika dance (21 de març), a l’estació de metro Fondo, i Mal Pelo, amb l’obra Osso, La set i la Revolució (27 de març) al Teatre Sagarra. Es clourà amb l’experiència col·lectiva Tothom Balla (28 de març), en la qual hi participaran totes les escoles de dansa de la ciutat, interpretant les seves coreografies al voltant del mercat Sagarra.

La 2a edició del festival Flamenc-ON prendrà el relleu de la programació, i portarà al primer escenari de la ciutat al reconegut cantaor badaloní Miguel Poveda al concert Íntimo (4 d’abril) i a la companyia de baile de Cristina Hoyos (3 d’abril).

I el Sagarra Comedy tornarà amb els seus monòlegs d’humor, de la mà de Santi Rodríguez, amb Infarto: ¡No vayas a la luz! (13 de març), i d'Alex O’Dogherty, amb Alex O’Dogherty es imbécil. (Midiendo las palabras), (23 de maig).

La programació es completarà amb dues experiències de teatre independent: Àrtica, de la companyia Ponten Pie (31 de gener i 1 de febrer), i Peter Pan (21 i 22 de març), de l’Excèntrica, i l’espectacle Calma (18 d’abril), del clown Guillem Albà. El punt final de la temporada el posarà el recital del cantautor gallec Amancio Prada (16 maig). 

L’escena local estarà protagonitzada per El Apagón, de La Colmena (15 i 16 de febrer), el concert d’hivern del CEP Puig Castellà (23 de febrer), una lectura dramatitzada vinculada a la memòria històrica, Defensa’m perquè és mentida (24 d’abril), i el Festival Santa Coloma Màgica (10 de maig). A la graella també hi haurà lloc per a la programació del Sagarra Kids (abans teatre familiar) i del teatre escolar. 

Nova plataforma de venda d'entrades per al Teatre Sagarra i l'Auditori

Enguany es posa en marxa una nova plataforma de venda d’entrades per al Teatre i l’Auditori. L’empresa Koobin serà l’encarregada de la venda de localitats anticipades tant en la versió online com a taquilla, substituint a l’antiga plataforma (Ticketea). S’utilitzarà un sistema més àgil i modern i, com a gran novetat, les vendes per internet també podran gaudir dels descomptes habituals.

Compra d'entrades teatresagarra.koobin.cat