Nova programació al Teatre Sagarra

El proper dissabte 25 (19.00) el Mag Lari obre el semestre al teatre municipal amb un espectacle per a tots els públics. El diumenge 26 (12.00), teatre infantil amb Rapunzell.

La màgia del Mag Lari", dissabte 25 (19h)

Direcció: Josep Maria Lari
Actor i Regidor: Pol Quintana

Què millor que fer riure i fer màgia a la vegada? Doncs la millor barreja és l’espectacle LA MÀGIA DE MAG LARI , The Sound of Magic del Mag Lari. Aquest espectacle, dedicat al públic d’entre 0 i 99 anys, promet sorprendre i fer riure de la mà del Mag Lari, l’il.lusionista amb més projecció del nostre país, que amb els seus ingredients preferits, elegància, ironia i presència escènica, convertirà en inoblidable la vetllada que passareu plegats. La màgia del Mag Lari, un espectacle de categoria a ritme trepidant que no et pots perdre.

Entrades a 15 euros a la venda a www.telentrada.com, a les taquilles del Teatre el divendres 24 o el mateix dissabte 25, una hora abans de la funció.

El diumenge 26, a partir de les 12.00 hores, la companyia La Paparra-Aplic ens porta la seva versió de Rapunzell per als més menuts i menudes. Entrades, 8 euros.

Finalment, el mateix diumenge, dia 26 (19.00), el Sagarra acollirà el concert d’hivern del Patronat pro Aplec i Amics de la Sardana del CEP, que protagonitzarà l’Esbart Sant Martí. El preu de les entrades és de 7 € per als adults i 3 € per als infants. Venda anticipada d’entrades: al 93 385 99 41, a www.puigcastellar.cat i, divendres 24, a la taquilla del Teatre.

El nou programa del Sagarra

El nou cicle amb aquest espectacle familiar del Mag Lari. El Sagarra Comedy adopta una versió més continuada amb monòlegs de dues estrelles de la televisió: Dani Mateo (21 de juny) i Ernesto Sevilla (5 d'abril). També podrem veure, per primer cop a la ciutat, l’actor Juan Diego Botto, amb un espectacle inquietant i de gran actualitat, Un trozo invisible de este mundo (28 de març). Hi haurà teatre social amb El rei Borni (22 de febrer), de Marc Crehuet, i un homenatge a l’escriptor xilè Roberto Bolaño en el desè aniversari de la seva mort, amb El policía de las ratas (8 de març), una producció del Teatre Lliure. La Sala Miquelet acollirà dues propostes de cabaret: La pasión de Shirley (14 i 15 de febrer) i El jardí de les malícies (26 d'abril), i una coproducció d’Ànima Tosca, El refugi de les rocoses (20 de juny). La programació estable es completa amb Iaia (17 de maig). L’obra està protagonitzada per Montserrat Carulla, primera dama del teatre català, que es retira dels escenaris amb aquest espectacle.

L’escena local es presenta molt intensa. Els grups colomencs La Colmena, Espai Gang Theater, La Cita i La Irrepresentable presentaran nous espectacles, i una nova companyia de joves actors locals faran el musical Els miserables (15 de març). El Sagarra celebrarà el 60è aniversari de l’Aplec de la Sardana, amb una coreografia de l’Esbart Sant Martí, i el 20è aniversari del certamen Yunque Flamenco.

Pel que fa als preus, el Sagarra continua amb la política de descomptes encetada en temporades anteriors per acostar el teatre a tothom. En aquest sentit, una de les propostes més populars és el carnet Sagarra Club, que suposa el 50% de descompte enels preus de les entrades comprant-ne un mínim de tres. També s’aplicaran descomptes especials als titulars de la Targeta Ciutat.

Venda de localitats a les taquilles del teatre

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.
  • Dues hores abans de cada representació.

Telèfon de taquilla: 93 462 40 50/ 93 462 40 00-Ext. 2906

Venda anticipada de localitats

  • A totes les oficines de Caixa Catalunya en horari d’atenció al públic.
  • Servei de Tel-entrada 902 10 12 12.
  • Internet: www.telentrada.com

Et facilitem l'aparcament!

Preu especial de 3 hores d’aparcament per als vehicles que estacionin a l’aparcament de Rambla Sant Sebastià i Plaça de la Vila amb segell del Teatre Sagarra o de l'Auditori: 1,02€, per a les 3 primeres hores d'estacionament, quan l’hora normal de rotació té un preu de 2,14€.