Nova flota de vehicles per a ús de la Policia Local

Aquest matí, a la plaça de la Vila, ha tingut lloc la presentació de la nova flota de vehicles per ús de la Policia Local de Santa Coloma. A l’acte, que ha estat presidit per l’alcaldessa Núria Parlon, han participat diversos efectius de la Policia Local i membres del consistori.

Els nous vehicles -13 en total- renoven la dotació de la flota municipal destinada a la Policia Local. Són sis cotxes (Seat Altea) destinats al patrullatge, amb capacitat d’intervenció immediata i per als agents de proximitat; cinc motocicletes (tres Yamaha i dos Suzuki) destinades a la regulació del trànsit; i un vehicle 4x4 (Nissan Iberia Pathfinder) per a la vigilància i el patrullatge a l’entorn forestal de la Serralada de Marina. Tots els vehicles són de baix consum energètic, inclouen GPS amb sistema de localització de patrulles a temps real.

Aquests 13 vehicles, i la seva adaptació amb els dipostius adequats per a ésser utilitzats com a transport de la Policia Local, han suposat una despesa de l'Ajuntament d'uns 262.000 euros, quantitat inclosa en el pressupost d'inversió municipal en concepte d'ampliació i millora dels serveis de seguretat adreçats a la ciutadania.