Nova flota de vehicles per a ús de la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet

Aquest matí, a la plaça de la Vila, ha tingut lloc la presentació de la nova flota de vehicles destinada a l’ús de la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet. A l’acte, que ha estat presidit per l’alcaldessa d’aquesta ciutat, Núria Parlon, han participat diversos efectius de la Policia Local i membres del consistori.

Santa Coloma de Gramenet, 23 de maig de 2011.-Els nous vehicles -13 en total- renoven la dotació de la flota municipal destinada a la Policia Local: sis cotxes(model Seat Altea) seran destinats al patrullatge, amb capacitat d’intervenció immediata i per als agents de proximitat; cinc motocicletes (tres Yamaha i dos Suzuki) estan destinades a la regulació del trànsit; i un vehicle 4x4 (Nissan Iberia Pathfinder) és per a la vigilància i el patrullatge a l’entorn forestal de la Serralada de Marina. Tots els vehicles són de baix consum energètic i inclouen GPS amb sistema de localització de patrulles a temps real.

Aquests 13 nous vehicles, i la seva adaptació amb dispositius adequats per a ésser utilizats com a transport de la Policia Local, han suposat una despesa de l'Ajuntament d’uns 262.000 euros, quantitat inclosa en el pressupost d’inversió municipal en concepte d’ampliació i millora dels serveis de seguretat adreçats a la ciutadania.

**Us adjuntem imatges de l’acte de presentació dels nous vehicles

Per a més informació:

Premsa i Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 12 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat