Nou menjador social a Santa Coloma

En marxa el servei de menjador "Dina en companyia!", gràcies a la signatura d'un conveni entre l'Ajuntament de Santa Coloma i l'Obra Social catalunyaCaixa.

 

28 de març de 2011.- L'ajuntament de Santa Coloma i l’Obra Social de CatalunyaCaixa, han signat aquest matí un conveni pel qual l’obra social manifesta la voluntat d’apropar-se a la ciutat de Sta. Coloma i a les seves necessitats, tot impulsant principalment programes adreçats a les persones grans, famílies i infants i joves.

Com a primera expressió d’aquest marc de col•laboració, l’Obra Social de CatalunyaCaixa posa en marxa el servei de menjador “Dina en companyia!” al seu CX Espai de la localitat, un projecte que pretén assegurar una adequada alimentació de les persones grans alhora que contribueix a la seva socialització. El servei es posa en marxa avui mateix.

L’Obra Social de CatalunyaCaixa vol donar resposta d’aquesta manera a una necessitat real de la societat. Cada vegada són més les persones que viuen soles i que necessiten disposar de serveis a preus assequibles. I per aquest motiu, l’Obra Social, ha volgut posar el CX Espai de Santa Coloma de Gramanet a disposició de tothom que vulgui dinar en companyia i a un preu de cost.

Un dels objectius de l’Obra Social és aconseguir una millor alimentació per al conjunt de la població. Així ho transmet amb projectes propis i específics i, evidentment, en aquest cas no hi ha excepció. És per això que el menjador oferirà sempre menús saludables, atenent a les sensibilitats de cadascuna de les persones que en facin ús. El servei serà dilluns a divendres laborables, de 13h a 15h, a un preu social. Aquests usuaris poden optar entre un abonament mensual a un preu de 3,25 € al dia o el servei esporàdic diari a 3,75€. El menú es composa de primer plat, segon amb guarnició i postres. El nou menjador podrà donar servei diàriament a una cinquantena de persones. 

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ajudarà en la difusió d’aquest servei entre els seus ciutadans i derivarà al CX Espai Santa Coloma les persones interessades en fer-ne ús.

Aquest és un pas més en la voluntat de fer dels CX Espais uns punts on la salut i el benestar esdevinguin eixos cabdals, on la relació amb les persones sigui el punt de partida, on el vincle amb el territori sigui cada vegada més fort i on iniciatives com aquesta que s’ha presentat avui, siguin realment accions transformadores en la millora de la qualitat de vida de les persones.

CatalunyaCaixa
Premsa de l’Obra Social
Tel.93 484 59 09 / 638 09 06 28
prensa.obrasocial@catalunyacaixa.com