Millores en voreres i calçada

Es millorarà la circulació de vehicles i persones a l'eix de l'Avinguda de la Generalitat i Passeig de la Salzareda i al carrer Pompeu Fabra, entre els carrers Sant Carles i Sant Joaquim.

En el marc de les millores que realitza l’Ajuntament en aquells punts dels carrers que s’han deteriorat amb el pas del temps, aquesta setmana comencen les intervencions per reparar voreres i calçada en el punt de l'avinguda de la Generalitat que connecta amb el passeig de la Salzereda, i en el carrer de Pompeu Fabra, entre el carrer de Sant Carles i de Sant Joaquim. En ambdós casos la intervenció té l'objectiu de millorar la mobilitat de les persones i del trànsit rodat.

Talls puntuals de la circulació

Per realitzar aquestes obres s’haurà de tallar la circulació de vehicles al passeig de la Salzereda, entre l’avinguda de la Generalitat i el passeig de Sant Jordi, i el carrer de Pompeu Fabra, en el tram intervingut. Per totes aquestes obres l’Ajuntament demana precaució i disculpes per les molèsties que es puguin causar als veïns i veïnes.