Més escales mecàniques per a Singuerlín i les Oliveres

L'Ajuntament ha iniciat les obres per a la instal·lació de tres noves escales mecàniques al barri de Singuerlín, en el tram que comunica el carrer de Sants amb el carrer de Montseny, i que suposaran una continuació de l'escala mecànica que ja funciona al carrer d'Àngel Prats.
Les obres duraran uns nou mesos i inclouen la renovació del paviment, l'enllumenat, el mobiliari urbà i la creació d'una nova xarxa de reg per a la zona enjardinada, entre d'altres aspectes. Aquestes actuacions estan incloses en l'ampliació del Pla de Millora de Mobilitat i Accessibilitat de vianants que recentment ha aprovat l'Ajuntament, on també es contempla l'augment d'itineraris de rampes i escales mecàniques en barris com La Guinardera, Can Franquesa, Santa Rosa i el Raval.
En el mateix sentit, la setmana que ve s'iniciarà la primera fase de les obres per instal·lar quatre escales mecàniques que connectaran el carrer d'Isaac Albéniz amb el carrer de Mallorca, al barri dels Oliveres. L'Ajuntament demana precaució i disculpes als veïns per les possibles molèsties que aquests treballs puguin causar.