Més de 300 persones de 23 entitats,compromeses amb el voluntariat

Gairebé cent persones i representants de vint-i-tres entitats socials de Santa Coloma van participar el 21 de gener en la trobada amb esmorzar dels voluntaris.

Aquest acte, que va tenir com a escenari el Centre Cívic del Riu, es fa anualment amb la finalitat de reconèixer l’activitat solidària que desenvolupen aquestes persones a la ciutat.

Enguany, la trobada va ser també el primer dels actes de celebració del 5è aniversari del Punt del Voluntariat i va comptar amb la presència de l’alcaldessa,Núria Parlon. “Els joves, les seves experiències y el seu paper al món del voluntariat social” va ser el tema de reflexió i debat. A més, tres noves entitats (l’Associació d’Iniciativa Social Vida Nova,l’Associació de Veïns de Can Mariner i el Casal d’Infants) es van adherir a la Xarxa del Punt del Voluntariat, que passa a estar formada per 23 entitats colomenques.

A Santa Coloma de Gramenet, cada dia més de 300 persones voluntàries realitzen la seva tasca d’ajut, d’una manera altruista, moguts pel seu compromís amb les necessitats dels altres.L’any passat hi van atendre 8.305 persones.El Punt del Voluntariat és un projecte municipal iniciat l’any 2005 per fomentar i fer créixer l’activitat voluntària a la ciutat. La seva principal finalitat és facilitar l’accés dels voluntaris als projectes de solidaritat que desenvolupen les diferents entitats.