Llista d’espera per a la ruta turística "Santa Coloma com mai l’has vist"

La ruta ja ha tancat les seves llistes d’inscripcions de tots els dissabtes fins al 22 de febrer.

La ruta turística “Santa Coloma com mai l’has vist”, organitzada per l’Ajuntament des de la Regidoria de Promoció de la Ciutat, ja ha deixat els seus fruits duplicant la seva capacitat d’acollida de visitants -gairebé de 15 a 30 persones per ruta- des de la seva posada en marxa ara fa un mes.

L’itinerari, teatralitzat amb actors i actrius colomencs que fan de personatges històrics, ha servit per donar valor a la història i el patrimoni de la nostra ciutat, que ha estat tradicionalment poc susceptible al turisme. Santa Coloma ha fet el salt a la promoció com a lloc amb possibilitats de ser destinació atractiva, i mostra la seva capacitat de generar productes turístics.

La ruta ja ha tancat les seves llistes d’inscripcions de tots els dissabtes fins al 22 de febrer, tot i que les persones interessades poden enviar la sol·licitud de participació i romandran en la llista d’espera a l’adreça electrònica grameneturisme(at)gramenet.cat.També poden trucar al 93 462 40 59, de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores.