L’Hospital de l’Esperit Sant oferirà consells alimentaris a les persones diabètiques en la propera xerrada d’hàbits saludables

La sessió "Sóc diabètic. Què puc menjar?" tindrà lloc el dimarts 14 (17.30) al Museu Torre Balldovina.

La diabetis associada a l’obesitat es pot prevenir i controlar amb uns hàbits de vida saludables, especialment amb una dieta adequada. Sovint, però, les persones que la pateixen reben missatges contradictoris respecte del tipus de dieta que han de seguir, amb la qual cosa empitjoren tant la seva diabetis com la seva obesitat.

La Fundació Hospital Esperit Sant (FHES), amb el suport de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, organitza el dimarts 14 de juny, a les 17.30 hores, la xerrada  "Sóc diabètic. Què puc menjar?”, en el marc del Programa de difusió d'hàbits saludables de l'Hospital. L'acte tindrà lloc al Museu Torre Balldovina (Plaça Pau Casals, s/n.) de la ciutat. La sessió anirà a càrrec del Dr. Andreu Nubiola, endocrinòleg, i la presentaran el Dr. Vicenç Perelló, Director Gerent de la FHES, i el Sr. Luis Javier Fuentes, Regidor ponent de Drets Socials de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. El Dr. Andreu Nubiola, endocrinòleg de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant, explicarà als colomencs que conviuen amb aquesta malaltia quines pautes han de seguir a l’hora de seure a taula.

7 anys del Programa de difusió d’hàbits saludables


La FHES va iniciar el Programa de difusió d’hàbits saludables el març de 2009 amb l’objectiu d’oferir informació i consells preventius de salut a la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet i la resta de poblacions de la zona. Durant aquests 7 anys, l’Hospital ha organitzat unes 50 activitats, la majoria xerrades, on han participat una vuitantena de professionals de l’Hospital.