L’ètica a l’Administració local, tema de debat de la Jornada de Transparència

El 23 de novembre (de 9.15 a 18.45 h), l’Ajuntament organitzarà a la Biblioteca Singuerlín la 3a Jornada de Transparència, on es debatrà sobre l’ètica a l’Administració local i el paper dels grups d’interès.

Amb l’objectiu de continuar amb la tasca de sensibilització sobre la bona administració, el 23 de novembre (de 9.15 a 18.45 h), l’Ajuntament organitzarà a la Biblioteca Singuerlín la 3a Jornada de Transparència, on es debatrà sobre l’ètica a l’Administració local i el paper dels grups d’interès.

La jornada permetrà conèixer els primers resultats del projecte per desenvolupar el marc d’integritat institucional a l’Ajuntament, així com compartir l’experiència amb altres professionals i la ciutadania, amb la idea de mantenir el diàleg i debatre sobre els principis i els valors que han de guiar la relació entre l’Administració i la població de Santa Coloma. Per analitzar l’aplicació de la qüestió ètica, hi participaran professionals d’altres administracions públiques, que explicaran les seves experiències relacionades amb la integritat i la cultura organitzativa.

La segona part de la jornada versarà sobre la regulació dels grups d’interès i el seu impacte en el món local.

Aquesta activitat s’adreça al personal electe, personal tècnic de l’Administració local, sindicats, professionals, entitats i ciutadania en general. Les inscripcions es poden realitzar fins al 19 de novembre amb un formulari que hi ha a www.gramenet.cat/jornadatransparencia.

Més informació, a transparencia@gramenet.cat (tel. 93 4624000, ext. 3039).