Les Nits del Passatge Insòlit

Aquest dissabte 23 (20:30h) als jardins del Museu es retrà un merescut homenatge a l'actor i cantautor Ovidi Montllor, en el 20è aniversari de la seva mort.

Un any més tornen les Nits del Passatge, una proposta que té per finalitat visitar el Museu d’una manera diferent i gaudir, amb el bon temps, d’espectacles culturals desenfadats a l’aire lliure en horari nocturn, presentant activitats lúdiques, de petit format, interessants per a tots els públics.

Dissabte 23 de maig, segona nit del Passatge, a partir de les 20:30 hores i fins a les 24 h, podeu venir als jardins del Museu a prendre un refresc o a fer un mos mentre gaudiu de petites càpsules d'actuacions que s'aniran succeint intermitentment.

EL SENYOR SAGARRA ET CONVIDA A LA TORRE BALLDOVINA
,
a les 21.30 h i a les 22.30 h, al Museu
Visita guiada teatralitzada de la mà del senyor Ferran de Sagarra, amo de la Torre Balldovina ara fa cent anys, que ensenyarà casa seva tot recordant els seus vincles amb Santa Coloma i revivint les seves estades estiuenques a la Torre Balldovina.

EN LA SOLFA I EN L'ESCRIURE. HOMENATGE A OVIDI MONTLLOR
,
de 22 a 23.30 h, als jardins del Museu
Recordarem a l’Ovidi en el 20è aniversari de la seva mort. Cantant a garrotades i rapsode inigualable, Ovidi va ser la veu de la mala llet i de la festa. Passarem una vetllada acompanyats de les seves cançons i les poesies dels seus autors predilectes. A càrrec de DAVID ANGUERA i XUEL DÍAZ.

Les Nits del Passatge són una proposta per gaudir de la suau brisa de les nits d’estiu als jardins del Museu, i mentre preneu un refresc i feu un mos, podeu visitar el Museu en horari nocturn amb el senyor Sagarra i meravellar-vos mirant un espectacle insòlit. L’entrada és lliure.