Les 24 hores de Futbol Sala, plat for de la marató d'esports aquest cap de setmana a la ciutat

Futbol sala, bàsquet, caminades populars... Aquest cap de setmana és ple d’activitats esportives a la ciutat.

 

Aquest cap de setmana comença a disputar-se la fase de classificació de la trentaunena edició de les 24 Hores de Futbol Sala, Gran Premi Diputació de Barcelona.

L'organització de la graella dels equips es va celebrar el cap de setmana passat en el transcurs d'un acte que, com és habitual, serveix de tret de sortida a aquesta popular competició que organitza el FS La Unió Las Palmas, i que se celebra en el Pavelló Poliesportiu Nou (carrer de Mn. Jacint Verdaguer, 22-24). El sorteig dels partits va quedar d'aquesta manera: 11 de juny: Juvenils A-NPIF (15.00); Gadafi-Los Protegidos (15.45); Besolla-Marisquería Ismael (16.30); Palmeras-Inter Santako (17.15); Sagarra Benjamín-Sálvame Deluxe (18.00); At. Baró de Viver-JAK (18.45); Fanegas-FS Los Amigos (19.30); Racó de la Susi-Penya Barcelonista Johan (20.15); Penya Johan B-Bar Cocinero (21.00); La Negra-Bar-Un Alto en el Camino (21.45); Los Tetes-Guachis(22.30), y Polaris Santa Coloma-Boniatos (23.15). 12 de juny: Club Baró de Viver-Los Toros de Tubgsal (24.00) i FS Olimaja-Equipo B (00.45). La competició fa un alt fins a les sis del matí del diumenge, hora en la qual saltaran a la pista el guanyador del primer encreuament contra el perdedor del segon, i així successivament, sense parar, fins a les 16.30.

Totes les persones aficionades al futbol sala tenen on escollir per gaudir d'aquest esport, ja que l'accés al pavelló és gratuït.

Al marge de les 24 Hores, cal destacar els dies 11 i 12 es disputen el XIV Torneig Futbol Sala Ferran de Sagarra i el VII Torneig de Futbol Sala Col·legi Manent-Rambla. A més es disputen dos torneigs de futbol base: el Ciutat de Santa Coloma, que organitza el CF Singuerlín (Can Zam 2) i el del CD Arrabal-CF Calaf Gramenet (Can Zam).

D’altra banda, l’11 de juny tindrà lloc la IV Trobada Esportiva per a Persones amb Discapacitat a Torribera, amb diverses activitats lúdiques, des de les 10.00 del matí. Paral·lelament, al Pavelló la Bastida se celebrarà el Memorial Josep Grau de Bàsquet que organitza el col·legi Verge de les Neus. Finalment, el 15 de juny (9.00), organitzades per l’AESC, se celebraran la Caminada Popular i la Caminada Popular de la Gent Gran pels voltants de la ciutat. La plaça de la Vila en serà el punt de partida.