L’ambibús arriba a Santa Coloma de Gramenet

Un vehicle especial acollirà l’exposició “Respirem Benestar” sobre la qualitat de l'aire del 26 d’octubre a l’1 de novembre.

Per conèixer l’estat de salut de l’aire de l’Àrea metropolitana de Barcelona i les mesures concretes que es desenvolupen per millorar-ho, el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya ha posat a disposició dels municipis la Unitat Mòbil d’Educació Ambiental (Ambibús) amb l’exposició itinerant “Respirem Benestar”.

El govern de la Generalitat de Catalunya està impulsant el Pla d'actuació per a la millora de la qualitat de l'aire als quaranta municipis de les comarques del Barcelonès, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Baix Llobregat. L’objectiu d’aquest Pla és establir les mesures per reduir i millorar l’emissió de contaminants atmosfèrics.

L’ambibús, que estarà ubicat a la Plaça de la Vila en horari de matí i tarda, compta amb activitats adreçades tant al món escolar com al públic en general.

Per incorporar-se a les visites organitzades tant sols cal adreçar-se a l’entitat “La Vola” (Tel - 93 851 51 58)  i fer la reserva de dies i hores.