L'Ajuntament ret homenatge al jugador de futbol sala Javi Rodríguez

Dilluns al vespre es va fer un acte a aquest esportista colomenc a les files del FC Barcelona que s’acaba de proclamar campió d'Europa amb la selecció espanyola de Futbol Sala.

Aquest dilluns a les 20 hores s'ha celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament un acte d’homenatge al capità de la selecció espanyola i del FC Barcelona de futbol sala, Javier Rodríguez. L'acte va estar presidit per l'alcaldessa, Núria Parlon. Rodríguez ha anunciat que amb el campionat d'Europa tanca la seva participació a la selecció espanyola.

Aquest colomenc ha guanyat pràcticament tot, tant a nivell individual com a col·lectiu. Va començar la seva carrera al Sant Andreu FS l'any 1991. Del 92 al 97 va defensar els colors del Marfil Santa Coloma (llavors Industrias García FS). Posteriorment va fitxar pel "Playas Castellón", on va jugar 10 temporades. Des del 2006 és una de les peces claus de la secció de futbol sala del FC Barcelona.

Al seu palmarès figuren, entre d'altres, un mundial i quatre copes d'Europa. Al darrer torneig, la Copa d'Europa celebrada fa poques setmanes a Hongria, va ser declarat millor jugador i màxim golejador.